Theme Preview Rss
Ja s’acosta el final del curs i com tots els anys el Primer Cicle anem d'excursió.

Visitarem el Bioparc en València el proper 6 de maig.

Bioparc és un zoo innovador, compromès amb l’educació i la conservació.

L’objectiu d’aquesta visita guiada és poder conèixer els hàbitats representats en el Bioparc ( ecosistemes africans ) i els diferents tipus d’animals i plantes que hi conviuen. Una vegada finalitzem la visita passarem a realitzar un TALLER TEMÀTIC. Aquest taller està adaptat als alumnes de 1r Cicle en ell ens explicaran els diferents tipus de reproducció dels animals i plantes.

Posteriorment participaran en una gimcana en les selves equatorials on aprendran com es desenvolupen els animals vivípars,ovípars i ovovivípars. Els continguts d’aquestes activitats són continguts que estan inclosos en els programes curriculars vigents de la nostra Comunitat.

La visita durarà unes 3 hores i en acabar anirem a dinar a una zona habilitada dins del zoo.

El preu de l’excursió és de 21 euros que inclou l’entrada al Bioparc, el taller i el desplaçament en autobús. Els alumnes de 1r Cicle entregaran els diners abans del dilluns 3 de maig, ja que hem de formalitzar una transferència tres dies abans de l’excursió. Per tant serem molt estrictes amb el plaç de pagament i no podrem acceptar a ningú més fora d’aquesta data.

L’eixida serà a les 9:00h del matí i la tornada a les 17:00h de la vesprada

( horari habitual ).

Els xiquets han de portar l’esmorzar,dinar,aigua i una gorra. Qui tinga la samarreta blava del co.legi es recomana que se la pose, està a la venda. Abans d’eixir de casa poseu als xiquets protecció solar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada